Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz Land #102705 üzenetére

    Ha csak a Lancer és a Mazda játszana nem tudnék dönteni. Zajszigetelés egyiknek sem az erőssége a saját kategóriáján belül szvsz és azért a korrozióvédelem -hiánya- miatt is aggódnék.

    Átérzem a helyzeted, egy ideje én is vergődök folyamatosan, egyelőre nem tudok jobb opciót találni a jelenlegi S60-hoz képest. Vagyis vannak azért kicsivel jobbak, csak kétszeres áron legalább. Az meg azért nem pálya, a mostani vassal sincs gondom igazából. Szerencsére nálam nem sürgős egyáltalán, de azért szeretném tudni fejben legalább, hogy merre tovább, ha valamiért úgy alakulna.

    Egyébként mi a fő probléma (ha szabad kérdezni), ami miatt cserélni akarod a jelenlegi szekeret? :B Nem lenne érdemes várni még egy-két évet? Valahogy a mostani használtautó kínálat eléggé siralmas szerintem. 4.5-5M Huf körül 1.6 Vitarát és 1.4T S-Cross-t szokták ajánlani újonnan (5 év garival) elég jó felszereltséggel. Szerintem elég jó eséllyel nyugodtabb választás lenne középtávon, mint egy 4-5M Hufos 3-5 éves kompakt más márkából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák