Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    Indulnék reggel a műszakira, nem indul. Na mondom FHP megint. Lehúzom a csatlakozót, visszadugom. Már indul is. Megmozgatom járó motornál a csatlakozót akkor röfög néha. Meg bekapcsolja a hűtőventilátort. Az eszem megáll ezen, nem alaptalanok azok a sztereotípiák...
    Bevittem a vizsgaállomásra, mondtam nekik, ha nem indul el mozgassák meg a csatlakozónál. És nem röhögtek ki, nem néztek furcsa fejjel, hanem tök természetes volt nekik. Francia autóknak híre van na.
    Már csak azt ajánlom neki, hogy átmenjen. :U

    Az FHP-t már cseréltem, a csatlakozó szét lett WD40-nel tolva már többször is, lábak meghajtogatva, megkapargatva, fogkefézve, minden. Akkor is kontakthibás. Nem ez az egyetlen, van más érzékelő is aminél ezt műveli és hiába csinálsz vele akármit. Az ülés alatti légzsák csatlakozó is ilyen, azt be kellett feszítenem meg gyorskötözővel összefeszíteni azóta működik csak rendesen és nem villog a légzsák jelző menet közben döcögésre. Hátul a pótféklámpa ugyanígy, bal első keréknél az ABS jeladó. Nem tudnak ezek csatlakozót gyártani. :U A második lambda szonda vezetéke alul az nem tartalmaz semmilyen rögzítési pontot csak úgy cafog a menetszélben és várja, hogy szálasra törjön, azt is én rögzítettem fel.
    Szerencsére szopás csak az FHP-val van (nagyon érzékeny az ellenállás változásra) az is csak néha, a többi az első megcsinálás után jó lett szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák