Új hozzászólás Aktív témák

  • lazac_

    tag

    válasz simonjoe #235647 üzenetére

    Brendon (babás cuccos bolt) rendelésünk volt 2016-ban, első gyerek, repkedtek a tételek, utánvételes szállítással kértük, kb. 600e forint volt a végösszeg. Mivel volt benne lapra szerelt bútor is, elég nagy lett a pakk, és valami külsős raklapos futárral küldték. Felcsengetett, mire leértem a harmadik emeletről, már lepakolta az aszfaltra a felét. Zsebemben az ötezres, ha segít felvinni, az övé. Nemhogy nem segített, még a lépcsőházig sem hozta el... Mondom akkor fizetnék. Nem kell, nem utánvétes. Mondom de, itt van a szállítólevélen is. De ő nem fogadhat el pénzt. Felhívta a főnökét, aki ezt megerősítette, majd elhajtott.

    3x kellett telefonálnom, mire 3 hét múlva végre küldtek egy emailt, meg egy számlaszámot, hogy akkor utaljam el saját költségen a pénzt, úgy, hogy ennyi kp. már be volt készítve erre a célra. Egyszer sem mondták, hogy bocsi, szar a rendszerünk, vagy beugró volt, vagy kutyafüle.

    Megfogadtam, hogy soha többet. Egyetlen egy alkalmat kap mindenki, ahol jelzem a problémát, de nem fogok könyörögni, hogy fizethessek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák