Új hozzászólás Aktív témák

  • Corsa02

    őstag

    válasz szőröscica #285994 üzenetére

    Jó autó a Q3, volt dizel, benzines, összkerekes és RSQ3 is. Én az összkerekes 2.0 TFSi-t szerettem a legjobban. Mentem velük kb. 200e km-t. Az első 1-2 évben megőrjítettek a szoftveres hibák, de 2021-től már jobb lett.
    Hát mint több mint 10 éve Audinál dolgozó azt kellene mondanom, hogy sokkal jobb a Q3, de nem így van. Hangsúlyozom, szerintem. A Scala egy nagyon kiegyensúlyozott autó és ár-érték arányban nekem egy Audi nem ad sokkal többet. Arról nem is beszélve, hogy Skodában minden működik elsőre, és egyelőre nem találkoztam idegesítő hibával, amiről tudjuk, hogy szériahiba, csak nem tudjuk javítani. (pl Q3 Infotainment, A4 bubogó csomagtérajtó, A6 folyamtosan hibát jelző hátsó led-es lámpák, S7-ben azt a BiTu dízelt kikérem magamnak stb.)

    3 évet éltem kint Ingolstadtban a családdal. 16 Audim volt, több mint 500e km-t tekertem le velük, soha egyik sem hagyott cserben. Q2, Q3, RSQ3, A4, A5, A6, S7, 2 hónapig még egy RS6 Avant is. Az RS-eket hagyjuk, az más világ. Nekem a legjobban az A4 tetszett, ott éreztem azt, hogy egy közepes felszereltséggel egy teljesen korrekt autót kapok.

    Én egyébként a mai napig nem értem a VW konszern márkáinak a kezelésést. Az eladásokban is látszik, hogy a Skoda úgy lenyomja a VW-t az eladásokban és szinte minden szinten, hogy megdöbbentő.

    The Truth Is Out There --->

Új hozzászólás Aktív témák