Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    Egyszer egy napra ki fogok bérelni egy fekete X5-öst, vagy A8L-t. Kíváncsi lennék, hogy azokat is mindenki le akarja tolni, ha a megengedettnél óra szerint 10-el, 15-el többel megy? Mindegy, hogy kettő vagy négysávos úton, városban, M0-n, autópályán. M0-n is zéró követési távolsággal, úgy hogy már bőven gyorshajtok és nem azért nem húzódok le a külsőbe mert nincs kedvem, hanem mert 3 kamiont előzök éppen.

    A tipikus prémiumautósoktól és a céges oktáviásoktól már megszoktam, de igazából már mindenki csinálja. Ma csak az első 3km-en volt egy S40-es Volvo, egy Renault Master, egy Fiesta és a többit már el is felejtettem. A végén már meguntam, a váci út bevezetőn tolt egy 156-os alfa, aztán a káposztásmegyeri jelzőlámpánál beállt mellém. Eltökélt szándéka lehetett, hogy mikor zöldre vált a lámpa, megelőz, legalábbis az üvegig forgatott motorjának bömböléséből erre következtettem. 80-nál kapcsoltam egy hatost, benyomtam a tempomatot és pár másodperc múlva sikerült elhaladnia mellettem. 1.6 tvinszpárk :DDD

    Tudom, hogy engedni kell a sok barmot, hadd menjen minél messzebb tőlem, az első tízzel még nem is foglalkozom, de egy idő után elborul az agyam nekem is, és megmutatom, hogy nem azért megyek 180-al mert nem tudok, hanem mert nem akarok. Sőt, mikor blokkolóval jártam és abszolút nem tiszteltem a sebességhatárokat, akkor sem toltam le senkit, ha 120-al előzött, lefékeztem és megvártam míg befejezte, nem terrorizáltam.

Új hozzászólás Aktív témák