Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz szőröscica #88957 üzenetére

    Ezt mondjuk nem teljesen értem. Ha nekem elég egy 318d, de kell a navi, és tetszik az M csomag, akkor többnek akarok látszani ami?
    Ez egy tárgy, amit úgy konfigurálhatok, ahogy nekem tetszik és megfelelő. Ha nekem megfelelő egy 318d (igen, az), akkor miért válasszak 330-at, csak azért, mert a BMW 6 hengerrel BMW?
    Igényeimnek megfelelően vásárolok, és gondolom még sokan mások is.

    Ciccuka: Azért ehhez nem csak baleknak kell lenni, hanem hülyének és vaknak is egyben, egyáltalán nem hasonlít egy A osztályra, Corsara inkább, de arra is hunyorítva.

    EQMontoya : Szerintem nem, az M pakett egy optikai csomag, ami dob az autó megjelenésén, ha nekem úgy jobban tetszik, akkor miért ne? Ki nem szarja le, hogy más mit gondol. Ennyi erővel az aftermarket felniket is el kell felejteni.
    A 318d tud 8,6-ot 100-ra, bőségesen elég nekem (hasonló, vagy jobb mint az IS-ed eredménye), fel kellene fogni végre, hogy nem akar mindenki huligánkodni. Normálisnál dinamikusabb közlekedésre alkalmas, jól néz ki. Pont.
    Ne Magyarországból indulj ki, ahol villantani kell az autó. A BMW ugyan olyan jármű mint a többi, kicsit igényesebb mind esztétikailag, mind műszakilag, akinek igénye van erre az igényességre, és tetszik is neki, de nem kell csilliárd lóerő feleslegesen, az vegye csak meg.

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák