Új hozzászólás Aktív témák

  • a1200

    aktív tag

    válasz Xero #17092 üzenetére

    Írtam hogy utánaolvastam az alapdolgok 1 részének, éppen ezért nem akarok Linuxszal szenvedni, mert nincs értelme. Pont azért írtam itt, hogy ne kelljen hetekig 100 órákat keresgélnem, hogy mindenre megtaláljam a választ. Ha mindig mindenről a nulláról a netről kellene összeszednem a válaszokat, akkor egész életemben nonstop a net előtt ülhetnék, lehetetlen. Az ilyesmi fórumok pont arra valók, hogy sok keresgélés nélkül hozzáértőktől gyorsan válaszokat kaphassak azokra, amik érdekelnek.

    Csak ennyi szoftvert kapnék EHHEZ az 1 milliós hardverhez? Ez komoly? Mennyibe kerül a többi szoftver, hogy rendesen használható legyen a rendszer?

    Ja persze, az 1 milliós gépben már cserélhetem az összes alkatrészt, ez is röhej.
    Milyen szoftvereket kell összehangolni a hardverrel? Mindent 1 cég gyárt, készít!
    Naná hogy több bevételt generál az 1 milliós gépet egyben megvetetése, mint külön 1 db 100e-es alkatrészé. Ez csak addig hoz elég hasznot nekik, amíg elég sokan, elég rövid idő alatt elég sok komplett rendszert megvesznek. Egyszer eljön az az idő, amikor már az USA-ban sem tudnak eleget eladni, akkor majd át kell állniuk.

    Pont 1 ismerősöm hívta fel a figyelmemet a Mac rendszer előnyeire, amikor sok év winfosozásos szívás után átváltott erre, OTTHONI GÉPNEK VÉVE, NEM DOLGOZIK, NEM TERMEL VELE, NEM OTTHON DOLGOZIK. Aki dolgozik vele, az se lehet akárki, mert ki kell termelnie az árát, ami 3 évente akár 1 millió is lehet, nem sok ilyen ember van Mo-on.
    Sok előnyt felsorolt, de nem részletezett sokmindent, ezért vagyok itt. Én, mint most még egyszerű felhasználó is látni akartam a rendszert, a különbséget (akár a D partícióra feltenni a C-s fos mellé), de ez nem fog menni, mert se a mostani cuccomra nem lehet simán feltenni a rendszert, min. 50e-et kéne költeni csak hardverre, itt teljes segítséget sem kapok senkitől, aki végigvezetne a dolgokon, se teljes Mac rendszert se tudok venni.
    OK, az OS X olcsó (a teljes ár nagy részét kifizettették már a drága hardverekkel), de ez még kevés.

    1 Németországba véglegesen kiköltözött magyar ismerősöm mondta a tanáros dolgot, ők is sok évre költöztek ki, lehet hogy végleg, csak azt mondom, amit ő mondott, nem tudom ellenőrizni, hogy igaz-e. Mindegy, akkor legyen 1 millió nettó, az is a sokszorosa a magyarnak.

    A 17051-től kezdődő többi üzim sok részére sem kaptam még választ, pl. a jó hardverek, erre az install leírása, stb., ezek is érdekelnek.
    Most nem másolom be még több másik topikba a meg nem válaszolt kérdéseimet, hogy ott is úgy járjak, mint itt.
    Akármelyik fórumba is írok nagy ritkán, sosem kapok választ mindenre, így nem sok értelme van az egésznek, mert úgyis a netet kell túrnom. Miért vannak a fórumok, ha semmire sem megyek velük?

    Átnéztem az üzijeimre adott válaszokat, a 90%-uk olyan volt, amit már amúgy is tudtam a keresésekből.
    Csak 1-2 alaplap és VGA típust kaptam Mac rendszerhez, és hogy miért nem lehet alkatrészenként összerakni, de ezeket máshol úgyis megtudtam volna.
    Plusz még elhajtottatok, mert hogy alapdolgokat nem írtok le, hát köszi.

Új hozzászólás Aktív témák