Új hozzászólás Aktív témák

  • mhydas99

    tag

    válasz bteebi #86 üzenetére

    Húsoknál a legveszélyesebb az e-coli fertőzés, elég gyakori is, különösen marháknál. Halált is okozhat, nem is ritkán. Sajnos az is az antibiotikumkúra (tejelő tehenek tőgyét annyira sebesre dolgozza sokszor a fejőgép hogy azon keresztül bejutnak a baktériumok. Tej fejéskor is nagy iparban gyártva nem egyszer véres emiatt. Egészségére mindenkinek. Persze hőkezelik de akkor is....növekedési hormonokat is kapnak sokszor és persze az ürülékükkel öntözött növényeket tápokat eszik ami már bőven lehet fertőzött. Leginkább Amerikára jellemző de hiába az EU-s jogszabályok, itt is van rá példa. A mai világban a betegségek döntő többségét az élelmiszerek okozzák, a legtöbb emberi fogyasztásra alkalmatlan ha nem javítják fel...

Új hozzászólás Aktív témák