Aktív témák

  • Furky

    őstag

    válasz harylmu #13102 üzenetére

    Természetesen használtam egy másik uninstall progit már (your uninstaller), amivel leszedtem a totalcommandert, illetve csak úgy sikerült, hogy letöröltem, majd ebben az uninstall progiban helyreállítottam a téves bejegyzéseket, és természetesen a total commandert is megtalálta tévesként, és törölt mindent registryből. De ettől függetlenül se előtte, se utána nem futott a telepítője a totalcommandernek (TC 7.5beta-t is kipróbáltam), és feltűnő, hogy máshonnan is a totalcommanderre panaszkodnak nagyjából egy időben! Ez nem a totalcommander hibája lehet, és nem is az XP-é. Tuti valami más van a dologban... Mindegy... majd pénteken winupdate+comodo reinstall+avira reinstall, csomó felesleges dolog, program törlése, és utána meglátom mi lesz. Lehet kipróbálom revo uninstallert a your uninstaller helyett, bár a your uninstallerel sincs baj.
    Az egészben az a fura, hogy egyes exe-ket nem engedi futtatni. Ideiglenesen feltettem az Unreal Commandert. Jó kis ingyenes fájlkezelő program.

    mod: második esetnél, ahol régi 2.7x-es nod32-t szedettem le, és tettem fel most az avirát, ott sem megy ugyebár a tcmd, és a nod32 sem frissített már jóideje, és most az avira sem frissít. Avira scan-je végigfutott, talált is ezt-azt, letörölte, és ezután sem frissül. :U
    Két gép, a hiba látszatra, innen távolról ugyanaz. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák