Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    válasz Szellem. #13161 üzenetére

    pontosan ezt:"If you didn’t know, ESET is currently my second choice of antivirus."

    puttputt:az én véleménem szerint az egyik legjobb av.ezt a következőkre alapozom:

    1.minimális erőforrást igényel minden tekintetben,tehát akár egy scan is mehet munka,játék,etc. közben,észre sem lehet venni.(az előző gépemben 512 ram volt,és ott is megállta a helyét)
    2.szerintem kiemelkedően jó a felismerési aránya.itt a fórumban csináltak a srácok egy tesztet,ahol az avira ha jól emléxem 100 kártevőből 96-ot,másnap pedig azt hiszem 98-at ismert fel.persze lehet nem emlékszem pontosan,olvasgass vissza a fórumban.(persze ez a 8-as avirával volt,vannak,akik szerint a 9-es egy kicsit bugos,de eddig én nem tapasztaltam semmilyen kirívó,vagy végzetes hibát).
    3.véleményem szerint nagyon gyorsan és megbízhatóan vizsgálja át a gépet.a majdnem 5 éves xp-met,ami már eléggé tele volt felesleges fájltöredékekkel,kb 70-80 perc alatt nézte át.a mostanit,ami kb 1 hónapos,meg úgy 20 perc alatt.
    4.egyszerű és könnyű beállítani,ha van némi angol tudásod,vagy tapasztalatod az írtók terén.a help is tök jól van megoldva.egyszerű de könnyen átlátható a kezelőpanel.
    5.a legtöbb ember,aki már találkozott több av-val is legtöbbször megemlíti az első 3 helyezettben az avirát,ami sztem nem véletlen.
    6.mert szeretem az esernyőjét :DDD
    7.ja,és ingyen és legálisan lehet hozzá igényelni 90 illetve 180 napos licenszet!

    hangsúlyozom,hogy ez csak az én egyéni véleményem,másnak valószínűleg más jön be,nekem az avira :) egyet viszont tudnod kell: tökéletes av nem létezik.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák