Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz tyan #22323 üzenetére

    Ha ebbe is a régi Kerio-ból átnevezett tűzfalukat teszik, akkor nem tudom majd mennyire lesz jó, mint egy komplett védelmi szoftver. A mostani, Sunbelt néven futó személyi tűzfaluk az utolsó helyeken kullog a teszteken.(is) Én régebben használtam ezt a tűzfalat, de ha be volt kapcsolva a HIPS védelme, amit egy nagyon hasznos és jó dolognak tartok, akkor érezhetően belassult. Számomra akkor ez a gép belassítás a tűzfal HIPS modulja által már az éppen még elfogható használói szint alá került, így lekerült a felhasználói listámról. A számítógépem pedig nem egy gyenge gép. Ha ez egy átlagos erősségű gépen is jelentkezik, és miért ne, akkor ott egy agyrém lesz dolgozni ezen tűzfal mellett. Ha meg ki van kapcsolva a HIPS, az egyik legfontosabb védelmi része, akkor meg nem igen érdemes külön tűzfalat feltenni, mert minek. :N
    Csak remélni lehet, hogy átdolgozzák és finomítanak rajta amikorra bekerül a VIPRE-be mert különben sok vásárlót veszíthetnek ezen a kiélezett piacon. Én is várom már és ki is fogom próbálni, ha bejön akkor meg is veszem KIS helyett. :)

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák