Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Stephan89 #34468 üzenetére

    Ezeket miért kellett volna, önkicsomagoló a fájl...az 1.exe-t nyugodtan futtathatod sandbox-on kívül is, semmit sem csinál, mint ahogy odabent sem, a cima szerint sem. ;] , mint ahogy természetesen a többi sem.

    A digitális aláírással rendelkezők is ki vannak hagyva alapbeállításon, akkor nem fog futni a homokozóban, ha rendelkezik vele...
    Én például ezért sem foglalkozom a digitális aláírásokkal, nálam minden ismeretlen odabent kerül futtatásra. ;]

    GoodSpeed
    Már írtam odaát, amire úgy érdemben nem reagáltál.
    Mosta nagy csöndből ideírsz, piskótát sem érőnek titulálod a cis-t, pedig az a nagy büdös helyzet, hogy nem tudod használni, mármint a problémákat nem akarod igazán megoldani, kacérkodsz, de közben ragaszkodsz a norton-hoz.
    Szíved joga természetesen, de ettől még a cis az, ami, ha megfelelően használod, megfog bármit, ha nem, akkor viszont nem. :N

    Tedd már föl ide azokat, amik szerinted kártevők voltak a belinkeltekből és amit a cis nem fogott meg, valóban érdekelne, mert mint ahogy blackseven a másik fórumon már írta, sok olyan minta van, melyet futtatni kell ahhoz, hogy felismerésre kerüljenek, akár normál körülmények között, akár homokozóban futtatja őket az ember.
    Ha a cis homokozójában futtatod őket, kiderül, ha rosszat akarnak!

    Azt hiszed, csak úgy írom ezeket??
    Minden nyomorult maradék mintát futtatok, amit az av rész magában nem ismer föl, aztán látom az eredményt...sok olyan minta van, mely nem kártevő, vagy ha az is, sérült, nem futtatható, tehát hatástalan.
    Az, hogy mit ismer föl egy av, egy dolog, van közöttük ugyanis jó pár fals találat is, a cis av-jának esetében is, ebből önmagában nem szabad kiindulni, mint ahogy abból sem, hogy mit mutat a VT, ott is van egy csomó téves riasztás, ha valóban érdekel az eredmény, futtasd a fájlokat vagy töltsd fel egy valódi elemző oldalra, esetleg küld be az adott cégnek elemzésre, ők is futtatják őket, elszigetelten, ha nem tartalmaz semmilyen ismert kártékony kódot...

    Szedd le a cis-t, használj mást, de ne irkálj úgy egy szoftverről, hogy nem próbáltad ki normálisan.
    Mert az hogy feltelepíted és egy napot használtad, nem az, az csak arra jó, hogy megállapíthasd, hogy tetszik e, de az nem minőségi kategória.

    Ha én is így állnék hozzá a "tesztekhez", tele lenne ez a topik lehúzó beírásokkal. :K

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Aktív témák