Aktív témák

  • 12-es csaj

    senior tag

    válasz blattida #35804 üzenetére

    Persze, a tabut nem a témára értem, csak eddig egy emberről tudtam, aki leváltotta, és rajtam kívül egy ember használja. Izé, legalább is úgy tudtam.
    Amikor azt mondom, a kedvencem, hozzátehetném, hogy a free. Ha nem is bugzana, ami a fizetősökben pluszban van, még akkor is azt lehetne erre mondani, hogy ingyen szoftverekkel pótolható (NoScript, Comodo, Gmail antispamja, Sanbboxie - izé, utóbbi ingyenes?).

    Csak így, hogy olvasom, mennyi a bug (nekem szerencsére csak 3 kisebb szokott előjönni, és ha annyira értenék csak a géphez, ami lánynál normális, még akkor is meg tudnám oldani, alias átlagfelhasználónak se kellemetlen), elgondolkozom, hogy létezik? Késett a béta kiadása, kb. itt kellett volna lennie a stabilnak, mire aug. második felében a béta megjelent. Majd egy csomó ígért dátum után, sok-sok késéssel kijött végre a stabil, több, mint fél éve, és még mindig hibás... Talán ez az ára annak, hogy a free alig korlátozott, és kevés a pénze a cégnek? Vagy túl kevés a dolgozó (valahol olvastam, csupán 90-en vannak), és kevesebb ember kevésbé hatékonyan tud dolgozni?

    (#35805) F34R
    Tényleg többen is, akkor? :))
    Ahogy olvasom, (viszonylag) elégedett vagy.
    Én annak örülnék, ha a találati arányán javítanának. Így elég erősen javallott mellé az MBAM. (Bár nálam MÉG nem talált semmit.)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák