Aktív témák

  • Greenebola

    senior tag

    válasz Szellem. #38512 üzenetére

    Hello!

    Amióta használom azóta minden nap sorba megnézem az MDLen a linkeket el kell ,hogy mondjam nagyon nagyon nagy százalékba :) fogja a kártevőket, adatbázisa háttérbe szorul ,de a lényeg ,hogy Fogja őket hála a Letöltés INSIGHTnak.
    A linkeket szépen blokkolja a Web védelem (nem engedi megnyitni az oldalakat)
    Sok esetbe ha a Web védelem nem jelez akkor kapok egy értesítést ,hogy "a program letiltott egy behatolási kísérletet" ilyenkor a lapot nem bírom megnyitni és ez fogad FF esetén "A kapcsolat alaphelyzetbe állt".
    Amit nem ismer a NIS azt Sandboxieban lefuttatom és szintén nagyon nagyon nagy :) százalékba fogja őket az AUTO-PROTECT.
    Nagyon ritka ,hogy nem ismeri fel a kártevőket és elhiheted nem Fényezem a NISt ezt tapasztalom hetek óta.

    A problémám ami nem kicsit idegesít még pedig ,hogy a L.INSIGHTot nem lehet beállítani vagyis én nem találok ilyen opciót ,hogy ne törölje (karantén) az adott fájlt amit letöltök.
    Feldobhatna egy üzenetet ,hogy mit akarok vele tenni. (túl automatizált nekem így)
    A másik ,hogy az Insight csak ezeket a a formátumokat vizsgálja cpl, .exe, .dll, .ocx, .sys, .scr, .drv, .tlb
    No és csak akkor működik ha van NET kapcsolat ,de ez érthető is mert (felhő)

    Az Insight védelem belép a Norton Community Watch alkalmazásba, hogy adatokat szerezzen az új fenyegetésekről. Az Insight Protection használatához internetkapcsolat szükséges. Amikor az Insight Protection be van kapcsolva a Norton Internet Security programban, akkor a Norton Internet Security Insight hálózati vizsgálatot hajt végre. Az Insight hálózatvizsgálat az úgynevezett Felhő technológiát alkalmazza, ahol egy az internethez kapcsolódó távoli kiszolgáló tartalmazza a legújabb vírusleírásokat. A Norton Internet Security megvizsgálja a legutóbbi biztonsági fenyegetéseket a számítógépen. Amikor a Norton Internet Security elvégzi az Insight Network-vizsgálatot, felhasználja azon vírusleírásokat, amelyek helyben és a Felhőben találhatók. A Norton Internet Security még nagyobb fokú biztonságot nyújt, mivel nem csak a helyi számítógépen elérhető leírásokat használja, hanem a Felhőben elérhető legújabb leírásokat is.

    Egyébként örülök ,hogy a KISt lecseréltem mégpedig mert gyorsabb a gépem mint (boot,oldal betöltés,rendszerműveletek) és Véd annyit mint a KIS.
    Jó volna ha egy Sandboxot fejlesztenének hozzá.

    Nem tudom szoktad-e nézni Laca oldalát ott alátámasztom képpel az eredményt az adott kártevőről ami fel van töltve.
    Nézz be Innentől "tesztelgetem"

    [ Szerkesztve ]

    WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester

Aktív témák