Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz riki #48072 üzenetére

    A "lelkesedésemmel" nincs semmi gond, pl a Panda 2012 betat én magam is belinkeltem volna (ha másik topiktárs nem tette volna meg) mert az egy hivatalos béta, ki is próbáltam, nálam cefet gyors és én is nyugodt szívvel tudom javasolni, hogy aki kedvet érez hozzá, az tesztelje/próbálja ki. (Hadd ne kelljen megint leírni mindent, hogy egy progi tesztelésének mik az alapfeltételei, pl tiszta rendszer, amin semmilyen kergető nem fordult még meg, stb)

    Kaspersky-nél egész más a helyzet. Rajtam kívül még van pár "öreg motoros", aki végigszenvedte a Kaspersky 2010-el kezdődő tortúrákat, mert a Kaspersky az egyetlen olyan cég (sajnos), ami totálkáros publikus bétákat képes kitenni. Szóval HZoli87 sem véletlenül írta, amit. Akkor szerinted mit tapasztalhat egy mezei user, ha ezt a nem publikus bétát leszedi? (most épp néztem, hogy már mindenki számára letölthetővé vált az újraferdített béta, de fórumon még mindig rejtve van a KIS2012 topic)

    Szóval Én nem fogom javasolni, hogy bárki is próbálja ki, ha meg ennek ellenére valaki lesz olyan "bátor-aligátor", az utána hallgasson mélyen, tapasztalatait vigye magával a sírba. :DDD
    (A gép lehet, hogy oda is kerül) ;]
    (Egy csomó hiba le vagyon írva a béta topikban, amit felesleges jelezni, mert a Kaspersky cég írta, hogy azokkal most nem foglalkozik, tudják hogy van, de nem azt tesztelik) ;]

    UI: A 2012 fejlesztés 2010 októberében már megindult, a hivatalos tesztidőszak márciussal kezdödőtt, igaz elsősorban hivatalos teszterek számára.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák