Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz julius666 #104949 üzenetére

    Nekifutok ujra:
    Jelenleg a hazeladas elokeszitesen dolgozunk, hogy amennyiben van vevo, akkor semmi ne tudja megakasztani az adasvetelt.
    Ekozben keresunk is, hogy lassuk mik vannak, meg ujra benne legyunk a piacba, meg az uj helyeket is fel kell merni.
    A meglevo ingatlanra elorelathatolag kb 2x (olvasd: két x, tehat nem ketszeres) penzt ra kell dobni, hogy meg tudjuk venni az ujat.
    Jelenleg 3x all mozdithato osszegkent, x pmap, x pemap es x eurban az ibn. Az a tervem,h csak a forintos labat fogom hasznalni es maradek x-re hitelt veszek fel, de lattam mar olyan hirdetest is,h csak kp-s vevo, igy nem akarom csokkenteni a mozgasterem.
    Idonyomas a valtasra van, de worst case is min 1ev, amugy vsz tobb, igy igyekszunk olyat keresni kompromisszumokban, mint a jelenlegi, amit kinalti piacon 2ev utan 200+ megnezett haz utan vettunk meg kikerules utan kb fel nappal.
    Mivel lathatolag lezartam a beszelgetest a nem fogom az eurt forintositani, igy inkabb ugy kerdezem ti mit tennetek?
    Toljam oda mindet wisere/lightyearre,h ott adnak ra lekotetlenul is valamit? Hagyjam ott allni addig?

    Masik: addig nem fogjuk eladni a hazat, amig nincs meg a masik, viszont abban a kategoriaban amiben a mienk van eleg gyer a felhozatal, igy nehezebb az arat is beloni. Emiatt most az a terv,h meghirdetjuk nyilvanvaloan ara felett es meglatjuk,h hozzankszol-e valaki. Ha nem, akkor amikor megvan a masik haz, akkor visszarakjuk amit mi gondolunk piaci arnak arra.
    Ez igy mennyire baromsag?

    Nem sertodok meg a leoltason sem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák