Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz PredatorZoli #117856 üzenetére

    Wow, ma reggel szülőnek pont a díjjegyzékre hivatkozva mondtam, hogy IB legyen, ha 6+ évig tudják nélkülözni (így nem all-int dobni). Olyan téren egyszerű a helyzet, hogy az idei IB-s számlámra mehetnek amit szeretnének befektetni, mivel mellette minden hónapban forgalom is van azon a számlán, így számlavezetéstől eltekinthetnek, s valószínűleg olyan alapba vennék, amit saját részre nem tartanék (még vacillálok, hogy ilyen közepes időtávra mit érdemes).

    Nekik szerintem ez lesz a megfelelő választás, mert a pénzzel való viszonyuk továbbra is: nem érdekel senkit, nem is akarnak róla tudni, tudomást venni, és annyira tabutéma, hogy néha testi épséget féltem, ha szóba hozom. (& MÁK-ról nem tudtak, nem ismerték & Erstenel nem tudják, milyen számlacsomagjaik vannak, sem a költségeket, és igazából az ügyfélszámukat sem).

    Így meg nekik semmit sem kell vele foglalkozni, eltűnni nem fogok a pénzükkel, de a lyukas tenyér még Jézusnak sem állt jól. Csak így nekem is nyugodtabb a lelkem.

    Nekem az IB nagyon tetszik eddig, és nem hiszem, hogy máshol nyitnék számlát a közeli években. A legutóbbi változás (devizaváltással egybekötött vételi megbízás) pedig kifejezetten hasznos. Aztán majd meglátjuk... :K

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák