Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz vati #1245 üzenetére

    Netbankolok, és nemhogy nem ingyenes, de még piszok drága is. Egy átutalás (rendszeres! ) 100 Ft?:Y ÉS mi van ha véletlen máshova kell utalnom?+ 1 -200?
    Nekem csak a havi költség: 5 felvét, (83+268+278+169+40) , otp direkt havidij: 99, Állandó átutalási megbízás: 100Ft (1 db átutalás!!!) , Zárlati díj : 250 . Számold csak mennyi? Arról nem is beszélve, ha a pénzem le akarom köttetni, akkor mindig itt a legsiralmasabb a helyzet.

    Emellett mivel juniorról csak úgy lazán átváltottak lafora(!) , szépen ketyegett a junioros sms értesítőm is, ezennel már lafo-s áron (smsenként üzenetdíj, satöbbi, míg juniornál ingyen volt!)

    Bankban intézni valamit évek óta nem voltam. Az nem annyira lényeg nekem. Csak az, hogy ne legyen túl drága a kp-felvét, idegen atmből sem, ne elgyen drága az utalás, és ha van sms értesítő, az is fix havidíjjas legyen, ne üzenetenkénti.

    Ezenfelül többször votl már abból problémám, hogy ''értetlenek''. +* kellett rájuk telefonálni junornál is, hogy na akkor az sms dolog, az a light legyen, nem kell kétnaponta értesítő. 3 hónap után végre áttették.

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák