Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    Emlékeztek még a "hazudnak" elméletemre?

    Kezd másnak is feltünni, hogy itt vmi büdös:
    "2008.05.14. Infláció – Manipuláció

    A volatilis elemektől megtisztított fogyasztói magárindex és a teljes árindex is a vártnál lassabb ütemű emelkedést jelzett áprilisra az USA-ban. A magárindex 0.2 százalékról 0.1 százalékra, míg a teljes árindex 0.3 százalékról 0.2 százalékra csökkent. Éves szinten mindkét mutató egy százalékponttal csökkent (3.9, iletve 2.3%), ami az inflációs nyomás enyhe mérséklődését jelzi. Az inflációs ráta vártnál lassabb emelkedése azzal indokolható, hogy az előző hónappal ellentétben nem drágult tovább az energia, a benzinárak pedig 2 százalékkal csökkentek. (Forrás: Portfólió vagy akármely más hírügynökség híre az amerikai Munkaügyi Minisztérium statisztikai közleménye alapján.)

    MICSODA??? ENYHÜLŐ INFLÁCIÓ??? CSÖKKENTEK A BENZINÁRAK??? Miről hazudozik már megint a képünkbe a Bush kormányzat??? Tony Blair abba bukott bele, hogy kiderült, hamisak voltak a indokok és bizonyítékok az Irak elleni háborúhoz. Ha háborúkat robbanthat ki Amerika kamu blöffölés alapján, akkor ehhez képest miből áll manipulálni néhány statisztikai adatot???

    Nézzük, hogyan is jött ez ki!

    Surprisingly, the Labor Department reported that seasonally adjusted energy prices did not rise from March's levels. Though unadjusted gasoline prices were up 5.6% in April from a month earlier, seasonal adjustments made to that estimate resulted in gasoline prices being down 2% on that basis. That's despite the fact that gasoline prices posted a string of 16 straight daily record highs in April, according to the motorist group AAA. Other measures of national average gasoline prices, including the U.S. Department of Energy and AAA, showed gasoline prices rose an average of 9% to 10% over the course of the month. Crude oil prices rose 11% in April. (CNN Money)

    Eszméletlen pofátlansággal hazudik a képünkbe a Labor Department. Tehát míg valójában az üzemanyagárak 10%-kal emelkedtek Áprilisban, a Munkaügyi Minisztérium szerint a statisztikához használt MÓDOSÍTOTT benzinárak 2%-kal csökkentek. Ilyen virtuális inflációs mutatót köpnek a képünkbe. A benzinkutas kiröhögne, ha fizetéskor a képébe mondanám, hogy a hivatalos statisztika alapján számolt "módosított" benzinárral legyen szíves számolni nekem a benzint 10%-kal olcsóbban.

    Méghogy csökkentek a benzinárak??? Én akárhogy nézem, azt látom, hogy úgy emelkedett a benzin, mint a rakéta. "
    link: [link]

    különösen tetszett benne a "Ha Tony Blair abba bukott bele, hogy kiderült, hamisak voltak a indokok és bizonyítékok az Irak elleni háborúhoz. Ha háborúkat robbanthat ki Amerika kamu blöffölés alapján, akkor ehhez képest miből áll manipulálni néhány statisztikai adatot??? "

    Most realizálom, hogy a GYF féle hazudtunk dolog kismiska ehez képest mi legalább nem kezdtünk háboruzni kormányzati hazugságok miatt.

    attiatti: Nincs kedved utánanézni ennek a zsoltee féle pénzpakolósnak? Nekem hétfőn szakdoga leadás utána meg államvizsga... időm 0a. Ha így megy muszály halálra keresnünk magunkat rajta. :)

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák