Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Róth #5002 üzenetére

    az egy dolog, de tarthatatlan, hogy még igen magas szarban is saját magukra lapátolják egyes emberek a kakit. Most őszintén szólva, engem az, hogy valami hátsórettenetbeli autókereskedő kevesebb jutalékot kap majd a bankoktól, mert ugye új autót kpra szinte nem is kapni idehaza, már a kereskedők is a hitelt erőltetik...na az, kevésbé izgat, minthogy esetleg lakossági részen viszik nagyobb tömegeknek el a házát lakását.
    Az biztosnak látszik, hogy ilyen hitelezési tendenciával nem megyünk semmire, mert a jelenlegi helyzetet is ez okozta. ergo felesleges erőltetni, fel kell lépni ellene.
    A magyar az úgyis olyan nép, hogy kurvahamar szakadt rá a gulyáskommunizmus után a vadkapitalizmus, jobb még az elején leszoktatni erről a gyakorlatról, hogy a harmadik plazmát is hitelre veszi a kocsi és lakásréészlet mellé. Szvsz pár évet mindenki ki tudna bekkelni így, nálunk is akad hitel a csládban, de első reakció az volt, hogy jólvan, minél előbb kifuttatni, és jó 5 évig hitelre semmit.
    Szvsz ha a gyakorlat megmarad, sanszos hogy hosszabb ideig szenved a gazdaság, valami érdemi lépéssel viszont tény, hogy több áldozattal, de lerövidülhetne ez az idő.

Új hozzászólás Aktív témák