Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Qru #196988 üzenetére

    Városban keveset lenne használva. Amikor munkába megyek, mindössze egyszer kell megállnom egy Stop táblánál, ezt leszámítva semmi megállás, lámpa sincs, minimális forgalom, 10 perces út, annak háromnegyede autópályán.
    Ez az egyik ok, amiért kicsit még mindig kételkedem abban, hogy a CT200h lenne számomra a legjobb, hiszen pont ott nem használnám sokat, ahol a legnagyobb erénye van, a sok más erőssége mellett, ami miatt viszont nagyon tetszik.
    A másik pedig az, hogy ha esetleg nem hatchbacket szeretnék (mert ha azt akarok, akkor kb. biztos hogy a CT lesz), mert elgondolkodtam, hogy esetleg eggyel nagyobb méret is jó lenne, bár nem vagyok nagy darab, elférek egy hatchback méretben is, de egy ilyen A4 felnőttesebbnek tűnik. Persze csak sedan, mert kombi nem kell.
    Ami pedig a fogyasztást illeti, eleve nem fogok olyan hatalmas km távokat menni, hogy olyan nagyon megérezze a pénztárca. Énvenként 10ezer km, max 20. Inkább az ad aggodalomra okot - amit már említettem korábban is -, hogy indulást követően 2 percen belül fent vagyok az autópályán, ahol ráadásul felfele megy az autópályára felvezető út és nagyon kell nyomni neki már rögtön, hogy felvegyem a sebességet... szerintem ez árt a motornak, hiszen addigra még nincs megfelelő üzemi hőmérsékleten.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák