Új hozzászólás Aktív témák

  • naja

    aktív tag

    válasz Alex91 #23013 üzenetére

    Attól nem igazán félek, hogy lassúak lennének. Tök alap szerver szolgáltatás kellene: egyszerre 1 klienst kiszolgálni. Az épített HTPC-nél nem a vas a szűk keresztmetszet, hanem az évek óta szuszogó windows, ami megfáradt. Amúgy épp ezt a dolgot szeretném elkerülni, ezért nem kívánnék építeni szervert. Linuxhoz nem értek, és ebben az életben már nem is akarok beletanulni egy újabb kockulásba.

    Inkább a szolgáltatásaik miatt aggódom, hogy azt flottul tudják-e mindet. Nem szeretnék még egy sajtreszelést az életembe. Ezért nem lesz Xpenology vagy OMV a megoldás, hanem kiforott, megbízható célhardver. Már csak az a kérdés melyiket.

    Bocs, de mint említettem a 4k nagyon nem érdekel. Alap HTPC kellene, semmi extra. Inkább kiforrott, felhasználóbarát felületű, nem pedig új, drága vagy gyors.

    Alex: a három fő versenyzőkből melyiket jelölnéd meg a számomra? Utána olvasok, és döntök.
    Egyelőre például nem értem mi a különbség a különböző DS218-ak között (sima, +, play és j). A számokat el tudom olvasni, csak nem vágom ebből mi a fontos a számomra. Ha ebben tudnátok segíteni, már az sokat jelenthetne. Persze az is lehet, hogy a DS218 tökre nem nekem való, csak úgy kérdezem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák