Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz ro_bert17 #34882 üzenetére

    Azért nehogy már nehezedre essen a Laptopkalauzra rákeresni :D Meg visszanézni a fórumban... HA hazaértem, megpróbálom Neked előásni a privátok közül az Y570 stressztesztemet, de a kalauzt sajnos Neked kell megkeresned - na nem mint ha olyan nehéz lenne, Google első találat :)

    B-L-A-C-K: ez nem vitás, hogy adott pénzből mindig jobb asztal gépet lehet építeni, mint notebookot venni. Ha valakinek csak játékra kell, akkor én is azt mondom, hogy nincs értelme, vegyen asztalit, oszt' kész.
    Én például azért vettem annó az Y570-t, mert ingázok otthon, és a kollégium között, illetve voltam hosszú ideig külföldön is - tehát olyasvalami kellett, ami mindig nálam van. Most meg már mondjuk időm sincs kihasználni a gépet, így eladtam és vettem helyette egy TP-t... mondjuk többet nem is lesz consumer gépem, az már biztos :D

    Viszont olyan igényekre, mint az enyém, tökéletesen alkalmas egy asztali gép és egy használt üzleti gép kombinációja is (azzal a kompromisszummal, hogy csak egy helyen lehet játszani :P ), így nem csak erősebbet kap az ember az árárért, de jobb minőségűt, tartósabbat is. (Vagy olcsóbb, ha esetleg megadja magát :D )

    Nade az, aki megveszi az Alienware-t 1 milliáért, az hülye is, meg gazdag is :P
    Dosert amúgy teljesen meg tudom érteni, ha van rá pénze, az egy logikus vétel.

    Ja, ha nem játszol ne Y570 meg N55 vegyél, kapsz annál jobb minőséget is ;)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák