Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Symbi #34974 üzenetére

    A benne lévő GDDR5-ös VGA nagyjából egy szinten van az N55 DDR3-as VGA-jával.

    Ezekhez a videokártyákhoz már egy i3-as is bőven elég processzorteljesítményben, (egykét NAGYON processzorigényes játéktól eltekintve, pl Supreme Commander), RAM-ból esélyes, hogy 1333MHz-s van az i3-asban is.
    Az SSD pedig Solid State Drive-ot jelent, Flash alapú háttértároló, előnye a HDD-hez képest a sokkal kisebb késleltetés, és a sokkal gyorsabb kis fájlokkal történő műveletek. Általánosan gyorsítja a rendszert, gyorsabban indul a gép, a programok, játékok gyorsabban töltenek be, ahol játék intenzíven használja a merevlemezt, az abból fakadó lassulásokat lehet elkerülni.

    Elvileg ugyan azzal az alaplappal és foglalattal jönnek, így a későbbi bővítés gond nélkül megoldható (főleg a garancia lejárta után). Ha csak nincs forrasztva, erről viszont nem tudok.

    Nade, nézd meg EZT a gépet is, ha ennyi pénzed van rá, és játszani szeretnél :) Egyetlen hátránya a külföldi billentyűzet, egyébiránt nagyon pazar kis gépezet.

    ro_bert17: Oké, téma lezárva :)
    Itt mondjuk pont a boltosok szokták szidni az Asus szervizét :D Meg olyanok, akik jobban ismerték a korábbi szervizeket.

    Az emberek jelentős részénél nem is lesznek nagy gondok a szervizzel, sőt, magukkal a gépekkel sem (vagy mondjuk 3-4 év után adják meg magukat). Viszont mivel mi ajánlunk az embereknek gépeket, így arra kell törekednünk, hogy a lehető legkevesebb ember szívja meg velük. Ugye mondjuk ha egyik esetben az emberek 98%-a, másik esetben az emberek 90%-a elégedett a szervizzel (buta példa :D ), az ugye nagyon jónak tűnik, de ha azt nézed, hogy utóbbi esetben ötször annyi embernek volt gondja, akkor mindjárt másképp hangzik.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák