Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Borote #36027 üzenetére

    De megint értelmetlen hülye dologba kötsz bele.

    Direkt megnéztem az én procim most 10 perc után mint írtam terhelve majdnem 80 fok, na most látom ő már szerkesztette a hozzászólást hogy nem alapon annyi neki hanem hosszabb tömörítéssel, és akkor így hogy enyémet nézve hasonló értékeket kap nem is vészes a 75 fok. De te ezt is megmagyarázod hogy kurva sok. Ha kitakarítja valószínű jobb lesz de nem kurva sok ez az érték mint ahogy okoskodsz.

    Az meg hogy itt veszekedek pár emberrel azért van mert nem fogok elmenni pl ilyenek mellet hogy 1 gb-os egy árban van a 2 gb-os vga-val szerelt géppel és lehurrognak hogy miért ajánlom a nagyobb memóriásat. Plusz te még okosan ide jössz és beírsz hülyeségeket hogy ő már tesztelte stb...stb közbe meg amiről szó volt nem.

    Ha hülyeséget írok (már írtam) beismerem, de hogy ha beírok egy olyan dolgot pl mint most amiről leírtam hogy meg is néztem, te okoskodsz itt nekem, és elég sokszor nem tudod értelmezni amit írok, (pedig szerintem érthetően van leírva.) akkor el kéne kicsit gondolkodnod ezen.

    Tom1939: Neked milyen procid van? Ha hasonló akkor Prim95 tesztet csinálj vagy tömöríts vagy 10 percig, bár gépfüggő és környezettől is függ az eredmény...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák