Aktív témák

  • Real Ghoost

    aktív tag

    Sziasztok, laptop cserére szánnám én is a fejemet, átolvastam már itt a tesztekt Ph-n meg a fórumot is bújtam, de igazán nem tudott meggyőzni egyik típus sem, mindegyiknél van valami tulajdonság ami elriaszt.
    Az elvárásaim kb ezek lennének:
    intel core i3 proci (úgy látom ebből a 2330as a legnépszerűbb)
    4 giga ram,
    320asnál nagyobb hdd,
    legalább 2 év garancia
    és esetleg valami nem intel vga, de a játék végül-is nem fontos szempont, arra ott az asztali gépem. Ja és a legfontosabb, az ár, 150 nagyon max 160 férne bele.
    Jelenleg egy dell vostro 1015öm van, ezt továbbadnám a családban, meg vagyok elégedve, úgyhogy első sorban ezt a márkát választanám, de a jelenleg ebben az árkategóriában szereplő inspirionról szinte csak rosszat hallok. Toshiba, Lenovo ezt a kettőt néztem még, de nem sok jót írt róluk a ph 160 ezres laptop összehasonlító cikk. Asus ismerősömnél is pont most volt alaplapcserén, nekünk volt az évek folyamán kettő is, azokkal nem volt gond, de nem is tudom, hogy azok milyen szériások voltak.
    Tudom, hogy sokan tesznek fel hasonló kérdést, és biztos érkezett is rájuk válasz, de ha erre külön reagálna valaki hozzáérő annak nagyon tudnék örülni. üdv

Aktív témák