Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz polip #37048 üzenetére

    "0 tapasztalatod van, te magad írtad...ezt nem is kell tovább gondolni, ezzel mindent elárulsz."

    Szerintem ez olyan vicces most, pont ezt a hozzászólást kaptad itt nemrég:" jelenleg egy n5010et nyúzok, még a megvétel utáni hetekben olyan szinten felforrósodott játék után, hogy magától kikapcsolt. amikor a tv állványról az ágyhoz emeltem többször voltak recsegő ropogó hangok, sokszor meg is ijedtem, hogy eltört. ilyen és ehhez hasonló 'problémákkal' nyilván nem fordulnak szervízhez az emberek, tehát ezek nem gyarapítják a 'mennyi dell n5010/n5110 volt szervízben ilyen és olyan problémákkal' számot"

    Plusz a DELL topikban akik ilyet használnak ők sem ajánlják, és akkor itt vagyok én NULLA 5110 tapasztalattal és inkább mást ajánlok, mekkora tré vagyok, tényleg vennem kéne egy ilyet hogy tisztában legyek ezek az emberek akit ilyet használnak hazudnak e. De még most is hangsúlyozom, mivel nem volt ilyenem nem is fikáztam egyszer sem, nem mondtam róla rosszat, csak ha bejönnek mások tapasztalatai alapján nem ajánlom, de nem csak én hanem mások sem. Bár ez gondolom nem tűnt fel neked.

    "megnéztem fogdostam, felemeltem stb <-- NE KOMOLYTALANKODJ MÁR!!!!!!! és ebből mit szűrtél le??????"

    Megint tiszta gáz lehetek, két gépet összehasonlítottam megnéztem, és XY jobb benyomást keltett, de mi ostobaságot írtam, azt kellett volna írnom megnéztem 2 gépet, és semmilyen benyomást nem tapasztaltam, egyszerűen olyan hülye vagyok nem vettem észre semmit a két gép között....:( Bár te gondolom Lenovo Y570-et és Asus N55-t is vagy 15 évig teszteltél miután csak a kib@szott "benyomását" leírtad róla.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák