Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz runner 125 #37142 üzenetére

    Köszi, tartalmas választ adtál, nem is számítottam ilyenre :U
    Fotózom, azért fontos a nagy moncsi meghajtása.

    Wikipedia-n utána néztem a HDMI-nek, az 1.3 (és 1.4-is) tudja már a WQXGA felbontást, ami 2560x1600 - pont ami a monitor. Tehát elvileg meghajtja. (huh, ezen izgultam már 2 hónapja kb :D )

    A VGA nem tudom, mit teljesítene ezen a felbontáson, lehet elég lenne 1920x1080-ban játszani a tv-n ? :U StarCraft 2 mondjuk szép ott is sztem.

    RAM 8G, amin csodálkozom is mindenhol, nem csak ASUS-nál.. 16G-t tud a chipset. Bár 8 megás non-ECC DDR3 modult még nem láttam, főleg nem so-dimm-ben. De elég bőven a 8, asztali gépemben 4G van és a PS gyönyörűen megy, egyszerre nyitok meg tucat RAW fájlt, stb. szóval ez is elég lenne egy jó darabig (a 8G, ha bővítem).

    Szervízháttér.. nos.. fene se tudja.. lehet mégis bevállalom.. fontos a külső. Nem vagyok metroszexuális típus :D de valami lelki ficamom lehet, hogy hófehér laptopra vágyom. Valszeg tegnapelőtt egy csajszi ismerősöm MacBook Pro-ja inspirált, gyönyörűen néz ki (de ennyi, elkezdtem használni és 10 perc után "PFFFFFFF" visszaadtam neki, nagyon nem az én világom ez az iTunes-ba behúzzuk a FLAC fájlokat, tojik rá a laptop, kategorizálja-szortírozza, eltűnik, kutatom, nincs jobbkatt, bla bla bla, pfuj) :D

    A Lenovo nembegyere, specifications jó, de külső nem.

    Köszi a véleményt és segítséget ! Ha látsz még vmi hibát, köpködd nyugodtan ;)

Aktív témák