Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    Dell Inspiron N5110

    Az N5110 melett azért én is szólnék párat. 3 év gari van hozzá, addig biztonságban van az ember. Tényleg nem szokásuk meghibásodni, ebben is igaza van polipnak. Hullámzik a billentyűzet? Igen, de lényegében ez az egyetlen hibája a notebooknak ha az árkategóriát nézzük !!!

    Az N5010-nek tényleg gyönge volt a háza, az N5110 azért már erősebb. Sokkal jobb gép a K53, NP300E és hasonló lowend kategóriás notebookoknál. Tény, h az L750 és A531 viszi ebben a kategóriában a pálmát de őket követi az N5110. 3év gari, szép dizájn. Az i3 és i5 konfig nem melegszik, csak az i7 és GT525-ös verzió mivel a hűtésrendszer nem éppen erre van optimalizálva. De!!! Az i7 majdnem midnen gyártónak problémát okoz a hőtermelés miatt. Akinek ilyen teljesítményű notebookra van szüksége az ne Inspiront vegyen. Az Inspiron az alsó és középosztály gépe. Az i7 tudása pedig csak mubnkára szükséges, munkára pedig ne consumer gépet vegyünk már!

    Pontos adatok jönnek, holnap kapok egyet tesztelésre. Mérek zajszintet és megmérem az alap és terhelt valamint burkolati hőmérsékleteket. Polipnak megint csak igaza van abban, h szinte senki se próbálta és úgy alkot véleményt. A k53 egy hulladék az N5110-hez képest azt mégsem fikázzátok, miért?

    Régebben én is elkövettem azt a hibát, h ami nem Elitebook, ThinkPad és Latitude volt azt lehordtam a föld alá. Nem szabad, régen én is hibáztam. El kell fogadni, h valakinek csak erre van pénze. Csak adott árkategóriát szabad nézni!!!!

Aktív témák