Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz ->Raizen<- #37241 üzenetére

    Na ez az utolsó hozzászólásom hozzád és tényleg lesz@rom a további megnyilvánulásaidat.

    Tudod ha valaki alaptalanul egy fórumon mások előtt bunkó gerinctelen módon megvádol azzal hogy félre informálok sokszor másokat , úgy hogy természetesen nem tudja alátámasztani (még most sem) ha kérdezem, illetve válaszolni mások előtt nem tud rá csak privát üzenetben, akkor hadd döntsem már el én hogy reagálok erre. Alapelvekkel tisztában vagyok, de úgy voltam vele hogy megosztom, mert ha már engem letudsz hordani mások előtt akkor nem privát üzenetbe kell reagálnod ha megkérdezem ugyan már miért is állítod ezt. De mondtam lehet menni a moderátorokhoz nyugodtan sírni hogy megosztottam, én is tudnék menni hogy olyan dolgokat állítasz másról ami alaptalan.

    Ez tetszik: "hibákat a legritkább esetben ismered be." Milyen hibákról beszélsz amit legritkább esetben ismerek be?" :D Amit benéztem egyből írtam hogy tényleg úgy van nem magyarázkodtam, de igazad van állandóan hülyeségeket beszélek hazudok, félrevezetek másokat, és hasra ütés szerűen válaszolok...:D

    Azt viszont igen kijelentem hogy sok emberrel veszekedtem már, de itt elég gyakoriak a viták runner 125, umek7, spyduck, polip, Borote....és még sorolhatnám ki kivel veszekedett már, de ez minden fórumon előfordul szerintem.

    De ha ennyire unatkozol akkor megkereshetted volna milyen "komoly" dolgokon veszekedtem már én:

    - Vagy hogy ha egy árban van az 1/2GB-os VGA-val szerelt noti, és a nagyobbat vegye inkább...
    -Vagy hogy egy T6500 procinál nem sok a 75 fok terhelve...

    Ezek valóban kemény dolgok...

    Viszont ez elég vicces hogy olyan ember dumál nekem akinek semmi köze ehez a topikoz 11 hozzászólása volt méghozzá elég komoly jellegűeket....:D

    Szóval máskor szerintem ha ennyire unatkozol és kitalálod hogy milyen jó lenne valakit b@sztatni akkor legalább olyan dolgot találj ki amit alá is tudsz támasztani...Vagy ha szakmai hozzászólásaidat szeretnéd gyűjteni nem ilyen módon kéne szerintem. Bár gondolom lesz itt most már 12. hozzászólásod is csupa értelemmel....;)

    Innentől kezdve tényleg befejeztem. ;) Ha kérhetlek még a nevemet is felejtsd el....;)

    Előre is köszönöm. :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák