Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz spyduck #37474 üzenetére

    Ja hogy erre gondoltál.
    Ha mást mért mint Te (ami nem fordulhat elő??) elfogadom, bár ez esetben akkor inkább vele lenne érdemesebb megbeszélned, és nem kéne fogadatlan prókátorként más munkáját minősítenem. De ha már reagáltál: Neked többször jeleztem már, hogy az asus notiknak van magyarországi, budapesti szervize, ahova személyesen is beviheted a készüléket. Az rma-ban is benne van. Te meg még cikket is publikálsz, ahol nem ezt írod le.
    A minőségérzet meg eléggé szubjektív dolog is: pl. a sokatok által istenített fs a530 minősége érzete számomra rossz, mert a vicckategóriás mütyür tapipadja számomra nem mobil eszközhöz méltó. Akkor dilettáns vagyok?
    Hogy ide jártok - a fórum alapelveit feszegetve - (tudom, külön engedelyetek van, bár polipot párszor láttam pihenőn) a boltotokat promotálni engem személy szerint abszolút de nem zavar. A Te cikkeidet meg szinte mindig átolvasom - a véleményem ellenére is - mert tájékoztat. De mikor fröcskölitek a konkurenciát, hogy dilettánsok? Őket még láttam, hogy ezt tették volna veletek. (Tudom, mert Te nem szolgáltatok rá erre :DDD )

    Szerk: részemről modi radírozhat, ha flame, vagy személyes voltam.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák