Aktív témák

  • ZweiTiger

    tag

    válasz darvak #43007 üzenetére

    Most fogok majd járni egyetemre , és talán kollégiumba vagy albérletben leszek , ezért kell oda egy laptop. Matt kijelző előny , én úgy gondolom. Jó nemárt ha fut rajta kedvenc stratégiai játékaim.. de azoknak nincs egy battlefield 3 erőforrásigénye. i5 vaio 290 ezer i7 vaio 300 ezer. Tehát... lényegtelen árkülönbség. Csak nekem nagyon fontos lenne az anyagminőség,az anyaghasználat, Hogy hurcolászva mennyit lesz háát.. passzolom. Nem voltam még egyetemista :O.

    Hamár 300 ezerért nézek egy laptopot fontos a minősége, hogy ne egy gagyi acert vegyek. Hanem vagy HP Pavilon DV6-on filózok , vagy Sony VAIO F szérián. Nem tudom melyik a jobb.

    Néztem a többi vaio szériát is. C-t E-t és barátait... de olyan gyatra anyaghasználata volt nekik , hogy hihetetlen. Az S széria meg szép és jó , de teljesítményben nem a legjobb és egy i5 300 ezertől kezdődik. 6490m-el.

    F széria még talán megfizethető van az L széria. olyan fél millától. na az már nem nekem való. Én egyszer szeretnék venni egy laptopot ami tartós is,és nem lesz elavult 1 év múlva... mondjuk :D

    Esetleg még gondolkozok egy VAIO S szérián is... mivel azt írja hogy 8-9 óráig bírja az akkumlátora , és a súlya is kicsi.

    ja és persze lehet 15,6 os vagy 16,4-es vagy 17,6 os mondjuk.

    [ Szerkesztve ]

    5GB SSD Webtárhely / CloudLinux / Directadmin / 10000/év bruttó http://spaceweb.hu/ - MINDEN KORLÁTLAN! -

Aktív témák