Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz hallador #137375 üzenetére

    Figyelj ez igaz csak ma dolgozni is kell, akkor meg ha nem dolgoztál is megkaptad a fizetésed, meg ha a munkahelyről kimentél a kocsmába naponta 10-er akkor is.

    Istenem, de jó lett volna. :B

    Szigorúan ellenőrizték a dolgozókat, nem lehetett csak úgy kimászkálni a melósnak és blokkoló-óra is volt, legalábbis egyes munkahelyeken.

    Sokan kidolgozták a belüket vagy még kényszer-fusiban is rátett a brigád egy lapáttal, ha kellett. Teljesítménybérben dolgoztak emberek olyan helyen, ha elvétettek valamit és nem vették észre a korrektorok, az súlyos lett volna (ha előfordult, az egész üzem az utolsó lélekig be lett fogva javításra, már ha lehetett).

    Ami minőségnek számított, azt nem a magyar piacra gyártották lásd a jászberényi Lehel gyár gyártott vörösréz bojlert csak nem a "csóró" magyarnak, hanem Nyugat-Európába.

    A Szovjetuniónak is gyártottak a magyarok minőséget (például magyar gyártású alkatrészek mellett nyugati eredetű Siemens és Omron alkatrészek beépítésével) és a szovjet Állambiztonsági Bizottság képviselőjével ellenőriztették a berendezések gyártási folyamatát, a határidő betartását.

    et cetera

    OFF vége

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák