Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz sityu17 #44398 üzenetére

    Bár lehet rosszul gondolom, de nem lehet, hogy a Windows 7 a baja? Tudtommal ez volt az első Inspiron amit a Dell a Windows 8 miatt adott ki, sok drivert eleve arra optimalizálva. Mondjuk ahogy olvasom a ventilátor folyamatos pörgésével volt a 1-2 usernek gondja, amit a BIOS frissítés oldott meg.

    Én ettől még önmagában nem rettennék meg. Ez még nem olyan gond, mint amiket az elmúlt években a környezetemből láttam.

    i7-es K-szériás ASUS-t láttam már úgy olvadozni, hogy az alsó fedélen lévő csavarokra ráolvadt a menet. Vagy barátnőm jelenleg éppen elhalálozott Acer 5552G laptopja, ami olyan konstrukciós katasztrófa, amiről többször is írtam már. A linken lévő hibajelenségeket még azzal egészíteném ki, hogy a múlt héten beállt halál oka prózai: Megolvadt a bekapcsoló gomb (illetve az alatta lévő érzékelő) és már hiába nyomkodod, nem reagál semmire, nagyjából 50-60 megnyomás után ha szerencséd van bekapcsol. Ja igen, a hűtéssel nem lehetett már mit kezdeni, pedig repedést nem találtam rajta. A legjobb tuning hűtőpasztámat kentem a CPU-ra, de így sem nagyon ment 80-90°C alá a hőmérséklete. Már nem akarom több bontott alkatrésszel foltozgatni azt a szart, inkább vennénk újat.

    Most barátnőmnek is lenne egy Inspiron 5521 meg nekem is. Ha csak egy BIOS csere meg némi driver szopoda lesz az összes baja, akkor már összeteszem a két kezem. :)

Új hozzászólás Aktív témák