Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz C. s. #16849 üzenetére

    Az Amiko tudtommal nem Magyar cég, csak talán a közép európai terjesztés megy innen.
    Nem tudom hol gyártották a készülékeket, de ha nem felejtem el este megnézem. Így látatlanban Kínára tippelek :)
    Magyarországon vettem a készülékeket a sat.hu-nál 2016 karácsony környékén. Nagy akcióik voltak ingyenes szállítással. Akkor rendeltem 3-at, majt kicsit később +1-et ami már egy ezressel drágább volt (13eFt). Sajnos most már csak egy-két helyen kapható mint elfekvő készlet. Csak a WiFi-s verziót szabad megvenni, mert a WiFi nélkülire sok panasz volt! Lehet, hogy van valami hardveres különbség is a WiFi-n kívül, mivel a WiFi-ssel nincsenek problémák. Legalábbis nem olvastam, és mind a 4 készülékem probléma mentes.
    Nálam a WiFi stabil. A kódolt adások emiatt sosem szakadoztak (kártyamegosztás). Nekem egy betonfal van két box és a router között, a harmadik rálát. A WiFi az kényes kérdés mindenhol, mert nincs két egyforma hely és egyforma körülmény. A "Milyen routert" topikban is nagyon eltérőek a tapasztalatok ugyan annak a router típusnak a WiFi jellemzőiről. Ez mindig a helyszínen derül ki. Nekem a WiFi része megfelelő.
    A Youtube-t csak kipróbáltam, probléma mentes volt. Erre nem igazán használom, mert elég macerás távszabályzóval bepötyögni a szöveget a kereséskor. Mindegy milyen SD vagy HD műsort nézel, a videokimeneten hibátlanul megjelenik minden.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák