Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz BlacKSouL #7270 üzenetére

    Nos, Iskra dtx 48 felszerelve egy darabka vasrúdra, bekötve szépen immár koaxra, belőve többé-kevésbé Kékes felé (azóta nem volt látható a köd/felhő/eső miatt), csatornák belőve, most már szépen megy a tv2, ertéel is, jelerősség olyan 60-70 körül, minőség 100. Lehet ezen még javítani, ha végre kilátok a cserepeken át a hegyre, és a magasságot is be tudom lőni, mert egyelőre szerintem úgy Mátraalmás környékére néz a cucc :)
    Na meg 21-én áthangolni a csatornákat, mert ugye át kell. De az már 4 gombnyomás.
    Hozzáteszem a régi 30 éves antennákkal, egyik UHF, másik VHF, külön két árnyékolatlan Lecherrel, padlásajtón át, kacskaringósan levezetett, ajtó sarkába becsípett, 5 méter hosszon 10 méteres vezetékkel, csatlakozóban közösített rendszerrel, vagyis az antennaszerelők rémálom horror kivitelezett megoldásával simán akadás nélkül bejött a két kereskedelmin kívül a többi. :)

    Viszont a csatornák sorrendjét továbbra sem tudom megváltoztatni, átnevezni nem lehet, átszámozni nem lehet, kedvencekben lehet sorrendezni, de a sorszám marad, tehát a számot nyomva a szolgáltató által meghatározott számú csatorna jön be. LCN-re vonatkozó bárminemű lehetőség nincs a tévén. Se információ, se állítási lehetőség.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák