Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz soneec #41384 üzenetére

    lesz majd, irok eredmenyeket. linux alatt nyomulok, szoval nem lesz valszeg olyan konnyen osszehasonlithato, mint a tipikus vindozos jatekokkal/bencsmarkokkal, de igyexem azert terhelni.
    a homerseklet es a tap miatt viszont lehet, hogy kicsit csokkentett orajeles bios-t kell majd ratennem, az is nehezitheti majd az osszehasonlitast.

    Duracellm...:
    sosem volt erossegem a kabelmenedzsment, de most valamit muszaj lesz alkotni, mert ennyi kabel ilyen kis helyen mar a hutes hatekonysagat is erosen veszelyeztetheti.
    tudtok olyan technikat, amivel bizonyos profilban hatekonyan osszeragaszthatoak az egyuttfuto vezetekek? nem akarok harisnyazni sem egyesevel, sem egybe (egyelore), inkabb a 'fesus' megoldas tetszene, csak az tul sok helyet foglal.
    merek majd fogyasztast, persze.
    (tetszett a linkelt zene, minosegi cucc volt)

    D1Rect/Speed(R):
    igen, HDPlex, de a 250W-os verzio, ez volt itthon. viszont ez 250W 24/7-et jelent, ideiglenesen mehet feljebb is a terheles. szoval megprobalok betenni ele egy 4cm-es scythe ventit h legyen egy keves legmozgasa es meglatjuk mit mutat. a kulso tapkocka egy hasznalt dell 330W, annak elegnek kene lennie.

Új hozzászólás Aktív témák