Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    :Y :C
    Köszi Köszi mindenkinek aki linkelt ublock képet.
    A doubleclick az az egyértelmű youtube-reklám kiszolgáló elem. Képek alapján vagy hiányzik vagy valahol blokkolt mindenkinél itt, így reklám amiatt nincs. Csak kérdés, hogy az felel-e csak a 3csapás-képenyőért is, vagy valami más nézi, hogy az betölt-e vagy sem.
    Nagy tipem még a jnn-pa.googleapis.com, vagy az alap gstatic.com. Az előbbit nem ismerem, talán csak youtube-on van (az meg működik nélküle), de a gstatic az borzasztó.
    Az ami a google cuccok "mechanikus működéséhez" kell, gondolok itt arra, hogy ha az nincs, akkor ami google és komolyabb dolog, az törik. Törik a beléptetés, vagy jelszócserék, ilyesmik, de törnek a mindenhol ott lévő capcha-k, recapchák (hol a busz, és a tűzcsap) is. Szóval ha egy gépen vagy hálózaton beléptek google fiókba, majd utána pl adott pénzügyi oldalra, ami ezzel védett, akkor az egy helyre ment.... mindegy, hogy ött össze lesz-e kapcsolva, vagy sem... Ne mindegy. Mégegyszer köszi!
    Aki stabil a mostani állapotával, csak mert másoknál több a piros, ne változtasson ;] , de aki kíváncsi az próbálkozva többet tudhat mint előtte! :R

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák