Új hozzászólás Aktív témák

  • HoaryFox

    őstag

    válasz ledgeri #68328 üzenetére

    "Feladatkezelő mellette futtatva mutat valamit? Első körben a hardverablak lenne fontos, hogy terhelődik-e valami, majd utána pedig a prograoknál ránézni, hogy van-e valami más, ami terhel."

    Nem igazán terhelt semmi, alig pár %-os CPU/GPU kihasználtságok voltak.

    "Ettől független -bár a frissítés hasonló- én kivágnék mindent a profilmappából magából (biztos helyre, hogy visszarakható legyen), mert a frissítés -ha jól emlékszem- hagy bent valamiket. Kivágás után biztos minden új lesz abban a profil mappában (és mivel a neve ugyanaz, nem kell egyebeket is állítani)."

    Megtettem, vadiúj profillal is eljátszotta ugyanezt.

    "Ha az is megakad, akkor én FTP-ről (keress rá itt, linkeltem párszor) szednék egy teljes telepítőt, amit más mappába telepítenék, hátha valaminek a firefox elérési útja alapján van vele baja (légy biztos, hogy majd azt indítod el, az új helyest)."

    Gyorsan megtaláltam a Mozilla hivatalos FTP szerverét, ahonnan letölttem a teljes telepítőcsomagot a 120.0.1 verzióhoz. Uninstalláltam, végigmentem az összes mappán, ahol még maradhatott adat (Program Files, ProgramData, Appdata/Local, Appdata/Remote), maradt is, töröltem mindent, majd a komplett telepítővel most nem a Program Files-ba, hanem simán "C:\Mozilla Firefox" telepítettem és...

    jó lett :C Ugyanolyan instant nyílik meg, mint előtte, még visszatéve minden adatot is (addonok, könyvjelzők by Firefox Sync)

    Úgyhogy köszönöm a segítséget! :R

    Ui.: Ja, azt le sem írtan, hogy NVMe SSD-n lakik a rendszer (Samsung 970 EVO 500GB), szóval ott se lehetett bottleneck.
    Ui2.: Víruskergetőnek csak a Win Defender van, semmi más real-time védelem nincs a gépen (Malwarebytes-ot havonta végigkergetem így on-demand)

    [ Szerkesztve ]

    Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák