Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Reaper04 #17888 üzenetére

    igen, azt nekem is meg kellett csinálnom, mindkét elsö ajtó zsebében (a sima nyitott legalul) állt kicsit a víz. Autodatában pl van is erre megoldás, ismert hibaként. 2 részböl van az ajtópanel és a csatlakozásánál le kell szigetelni. azóta szuper. De a víz még mindig kísért, mert a csomagtartóban, a müanyag kádba is befolyik valahol a víz, de nem is kicsit..

    Igen, arra gondolok, a szélvédö tövében, ahol lefolyik a víz. azt hiszem azt mondták másik fórumon, hogy az dugul el. (és csak a jobboldalival szokott gond lenni azt hiszem, mert biztos az van olyan helyzetben, hogy valahol átvezeti a vizet a tüzfalon.)

    lehet, hogy arra a müanyag panelre gondol, amit leszedve elérhetövé/láthatóvá válik a pollenszürö?

    amúgy tudtad, hogy ebben a nyitott müanyag zsebben, mind a 4 ajtónál, van benne 2 pöcök meg egy kitüremkedés pár centivel lejjebb? december körül jöttem rá, hogy azok mik... :DDD oda is befér pont egy 0,33-as dobozos üdítö, meg még fél literes üvegek is f@szán, de a 0,33-as az, ami konkrétan becuppan a helyére :) nagyon szuper :DDD

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák