Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz rob210 #74475 üzenetére

    Lassan esedékesnek érzem a motorban levő km-ekkel a kuplung cserét, így párban a kettőstömegűvel, és egyben akkor a váltó átnézést, felújítást, ha már lekerül (és úgyis szóba került a nyelestengely csapágy kérdés). Tudsz egy megbízható váltóst ajánlani? Ahol érdeklődtem, ott inkább csak kuplung csere, váltóból meg adnak felújított cseredarabot, azt meg vagy elhiszem, hogy jó, vagy nem.

    (#74463) sztruhar : a kép alapján igencsak ideje lenne. Mondjuk érdekes, nekem előbb szakadt el a heveder, mint maga a gumi az egyik tartónál, az meg csak lógott, és táncolt.
    Kettő van, nagyon-nagyon hasonlóak, a két felfogató csavarok helyeiben különböznek. Egyik a hátsó, a másik a középső. Legigényesebb párban cserélni. 8200035447, és 8200035448. Időben gyorsabb mint rezonátor csövet cserélni. Most úgyis olyan szép idő van, hogy végre parkolóban is alá lehet feküdni, és cserélni.

    (#74476) polonic köszi a tippet, ezekre a polifenolos szűrőkre lehet én is ránézek. Olyan kellene ami filckeretes, és tökéletes lenne. Az egyik polyjet működésű 3d nyomtatónkba tettek polifenolos szűrőt, sokkal jobban megfogja a bűzt amit a nyomtató csinál, amit eddig a csak aktív szenes nem fogott meg.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák