Új hozzászólás Aktív témák

  • Panamaboy

    csendes tag

    válasz -Süsüke- #14621 üzenetére

    Didike, nincs igazad. A Vodafone 6000 szolgáltatást nyújt, az ASZF pedig hosszabb, mint a Parlament házszabálya. Nem az a normális, hogy nekem keljen minden egyes alkalommal telefonálgatnom az ügyfélszolgálatnak, hanem az volna a normális, ha a Voda megkérdezné, hogy szükségem van-e egyáltalán az adott szolgáltatásra, aztán majd eldöntöm magam, hogy igen vagy nem.

    Amit te mondasz az olyan, mint ha vásárlás után kimennék az autóval a sztrádára és menet közben leesne a kerék. Az autószalon pedig azzal érvelne, hogy bocsi, de mi alapból laza kerekekkel adjuk az autókat. Ha akartad volna, hogy meghúzzuk a csavarokat, akkor szóltál volna előtte. Hát nem így van ez.

    Amúgy az is furcsa, hogy a Voda csak az első napra számlázta ki a 3200 Ft-ot. Ha alpból aktív a szolgáltatás, mint ahogy ezt a Voda állítja, akkor miért nem minden külföldön töltött napra szól? Miért csak a határátlépést követően terhelték meg 1 x a számlát? Bárki bármit mond, ennek nagyon erősen lehúzás szaga van.

    Azt sem értjük, hogy mi alapján vonták le, hiszen a külföldi adatroaming ki van nála kapcsolva, vagyis külföldön soha nem kapaszkodik fel a hálózatra.

    A Voda most 15 napon keresztül vizsgálódik, kiváncsi leszek mivel állnak elő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák