Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz Hmura #14864 üzenetére

    te nagyon félre értettél. Én nem azt mondtam, hogy nem töltődik be gyorsabban egy-egy weblap. Pont hogy igen. Én azt mondtam, hogy nem lesz tőle gyorsabb a neted. Ha van egy tömörítetlen weblap ami alap esetben 10Mega és tömörítve 2,5 Mega akkor egyértelmű, hogy azonos sávszélesség melett gyorsabban betöltődik a 2,5 megás. De a neted NEM LESZ GYORSABB. Ugyan azon a sávszélességen töltöd. Vagy te a netet csak böngészésre használod?

    Csak hogy szemléltessem speedtest eredményeim:

    standardnetes apn: ping: 56 ms le: 6631 kbps fel: 299 kbps
    internetes apn: ping: 78 ms le: 5463 kbps fel: 224 kbps

    a két mérés közt maximum 2 perc telt el

    ha akarod méregethetem egész nap. Nem lesz gyorsabb az internetes APN a standardnetesnél. A ping is ritkán megy 200 felé. Csak böngészés közben gyorsabban töltődik be a kevesebb adatmennyiség miatt.

    Ezért mérésnél teljesen mind1, hogy egy adott vizsgálatot végző cég melyik apnt használja és feltételezem mind2-t sőt mind a 4-et (vitamax) tesztelték. És mint említettem valóban jelenleg a T-mobile-nak a legnagyobb az átlagos le és feltöltési sebessége az utolsó mérésekből kiindúlva, de a ping az még mindig magasabb a Vodáénál. Ezt meg én tudom tapasztalatból, havernak a T-mobileos netjével esélytelen Lineage 2-t nyomni neten a hatalmas ping miatt laggolok mint a szar hiába nagyobb a le/fel töltése, míg a Voda netemmel szinte akadás mentes a játék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák