Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    Azért kérek mindenkit, hogy próbáljunk meg emberek maradni. Kultúrált hangnemben is ellehet mondani a véleményetek, nem kell káromkodni és ujjal mutogatni másokra.

    Nem azért járok a forumra, hogy pocskondiázást olvassak. Ha erre van igényem akkor kimegyek a józsefvárosi piacra.

    Elhiszem, hogy mindenkit érzékenyen érint az adó. De kérek mindenkit, hogy azt az egy tényt ne feledjétek, hogy ezt nem a szolgáltatóknak köszönhetitek, hanem állam bácsinak. Valamint a felett se hunyjunk szemet, hogy napi szinten módosítanak a rendeleten. Ember legyen a talpán aki nyomon tudja ezt követni és megfelelő tájékoztatást tudjon nyújtani. Félre tájékoztatás meg eddig is volt és mindig is lesz, de azt erős tulzásnak tartom, hogy olyan jelzőket használtok, hogy "hazudik" vagy "át akar baszni". Ezek a jelzők szándékos megvezetés vádjával egyenlők és azt valjuk be őszintén, hogy csak az elmúlt pár napban elég sok a felhasználók oldaláról pozitívnak mondható visszajelzés is érkezett a szolgáltató helyzethez való hozzáállásáról.

    Félretájékoztatás létezett eddig is és késöbb is lesz ez valóban csúnya gonosz dolog, de szerintem még ennél is gusztustalanabb a vádaskodás.

    ps.: Ha telefonon félretájékoztatnak akkor azt nem véletlenül rögzítik. Ha Pista bácsi 15 nap elteltével azt az infót hallja a kocsmában, hogy márpedig Józsi bontott. Akkor Pista bácsi szépen tesz egy panaszt és a hívást vissza halgatják. Ha jogos a panasz úgyis lebontják/leváltják.

    Akkor nevezném "átbaszásnak", ha ahhoz az ügyintézőnek érdeke fűződne vagy visszamenőlegesen nem lehetne lenyomozni.

    Türelem emberek...

Új hozzászólás Aktív témák