Új hozzászólás Aktív témák

  • badxgirl

    aktív tag

    Ma jött meg a telom és előfizetéses simem,de máris kínlódok :(
    Pénteken rendeltem,ma reggel hozták ki, go+ tarifa...ott kezdődött hogy az alap szolgáltatás tiltással ért ide ahogyan kell, de nem tudtam online a szokott módon aktiválni, mert ahhoz valami kódot is követelt a rendszer amit én elvileg e-mailben kaptam...de én nem kaptam ilyet,plusz az online felület a beirt telefonszámra kiírta hogy hibás, ügyfélbiztonsági kód szintén hibás.
    Hívtam a 1270-et, ott sem volt jó az ügyfélbiztonsági kód, de azonosítás után aktiváltak, és elvileg az ügyfélbiztonsági kódomat is módosították arra amit szerettem volna. Azt hittem minden ok.
    Viszont most jöttem rá hogy nem tudok a voda online ügyfélszolgálatán regisztrálni, mert az első lépésnél ahol kéri ugye a telefonszámot, azt az üzenetet kapom hogy "a művelet végrehajtása sikertelen volt,a megadott telefonszám hibás "

    Szerintetek csak túl friss vagyok,és holnap már sikerül, vagy ennyi herce hurca után más gond lehet? Valahogy semmi nem klappol...

    Tapasztalat? Várjak türelmesen, vagy ha még reggel sem enged regelni, akkor ne várjak hanem erdemes átesni az újabb 1 órás ügyfélszolgálati híváson?

Új hozzászólás Aktív témák