Új hozzászólás Aktív témák

  • proScout

    tag

    válasz 4Grider #48035 üzenetére

    S7 ... mellécsúszott sry.

    na ezt is jó tudni ... igen sejtettem hogy nem teljesen lehet forgalomnak tekinteni de azért mégis az ( legalábbis az ügyfélszolgálatosok szerint )

    veszek egy lottószelvényt ugye az nyilván xyz szerencsejáték zrt hez kerül az összeg ez az ő kompetenciája

    Veszek egy autópálya matricát vagy csak sima parkolást az meg a .... se tudja kihez kerül de szintén nem a szolgáltatóhoz stb stb.

    Viszont a vodafone agregátor ( úgy mint a többi szolgáltató) tehát nem szívjóságból egedi ezeket a forgalmakat lebonyltani xyz nek

    Tételezzük fel hogy én egy lottó szelvényt veszek 225ft / dbért ebben ugye nincs haszon nekik viszont ennek részükről van egy brutálisan nagy havidíjja a szZRT felé amiért ezt szolgáltatják neki

    Másik példa warezolni szeretnék mert az egy nagyon szép dolog volt annó 1600 - 4500ft xxxxx FT már nem emlékszem az összes opcióra stb sms lehetett küldeni annó amiből a sufni szerver hosting szolgáltató levont 25% ot a pl ebben az esetben az operátor is levont 35% ot és a maradék 40% pedig az emelt díjjas sms szolgáltatás tulajának ment ( nyilván nem varez szolgáltatásként számolták el ) tehát mai napig vannak különböző sms fizetési lehetősségek ahol többet fizet az ember sms ként azért mert az operátor és az agregátor is leveszi a jussát, így az én befizetett pénzem is forgalomként jelenik meg a szolgáltatóknál.

    Itt nem az a kérdés hogy belszámít e mert az ügyfélszolgálatosok szerint igen... forgalmat generálok ami nekik így avgy úgy de + pénz! Hanem az hogy mi a 2018 trend hogy elérjék... hosszabíts velük.

Új hozzászólás Aktív témák