Új hozzászólás Aktív témák

  • mobilemaster

    csendes tag

    Sziasztok!
    Yetteltől Vodafonehoz való számhordozással van tapasztalatotok? Yettel feltöltőkártyásról Vodafone Tuti100+ra szeretnék váltani, több kártya esetében is (6db). Az eddig megismert opciók:
    -Személyesen 1500ft lett volna kártyánként, merthogy annyiba kerül az üzletükben a SIM. Egyelőre elvetettem az ötletet.
    -Az oldaluk szerint lehet online rendelni 0ft-ért Tuti100+ simet, és lehet kérni számhordozás opcióval. Ilyen opciót a rendelés első odalán nem láttam, hol kéne keresni? Hogy lehet 6 darabot kérni, és nem csak egyet?
    -Instant sim esetében is lehet kérni számhordozást, tehát 500ft-ért kell venni hipermarketben egy simet, aktiválni, és arra kérni utólag. Ezt se tudom teljesen elképzelni, bár lehet hogy járható út.
    -A díjszabás PDF-ben 6500ft a számhordozási díj. Hogy is van ez az ingyenes számhordozás? Akkor mi kerül ennyibe? Odavinni, vagy elhozni tőlük? [link] 715.oldal alja.
    -Yettel kártyás egyenleget hogy fogom visszakapni? Én úgy tudom, és az ügyintézők is azt a tájékoztatást adták, hogy ha sikeres volt a számhordozás, akkor 30 napon belül vissza tudom igényelni a Yettelnél, személyesen készpénzben is visszaadják. Tudtommal ilyenkor a teljes összeget adják vissza, létezhet hogy valamilyen eljárási díjat levonnak?

    Ma voltam Yettel és Vodafone üzletben is személyesen, kissé inkompetens, bár többnyire segítőkész volt a személyzet, de a fenti kérdésekre érdemben nem tudtak pontosan válaszolni. Következő lépés az emailes vagy telefonos úgyfélszolgálat lesz, de előtte kívácsi lennék a ti tapasztalataitokra is. Én nem gondoltam volna hogy ennyire bonyolult és költséges eljárás lenne a szolgáltató váltás számhordozással...

    Esetleg ha valaki tudja a lehető legegyszerűbb, biztosan működő, ingyenes vagy minél olcsóbb módot, kérem szépen ossza meg velem is. Mindenkinek köszönöm a segítségét! :)

Új hozzászólás Aktív témák