Új hozzászólás Aktív témák

  • tamikomac

    aktív tag

    Nagyon köszönöm Srácok, mindenki írt nagyon jót. Ezt egy hivatalos ügyfélszolgálat miért nem tudja megválaszolni, miért kell itt a fórumon bevonni mindenkit?
    Akkor ez lesz, már most lassan megveszem a kártyát, vagy számhordozok.
    Új telefonszámmal az a bajom, hogy nem tudni ki használta előtte, már nem létezik olyan, hogy ÚJ hívószám, az már korábban kiadásra került, és jöhetnek "autószerelős" hívások, esetleg, ha bent kering a hívószám több ügynöki listában, na akkor aztán... Ezért preferálom a számhordozást, nálam még vannak olyan hívószámok, amik totál újként kerültek hozzám, előtte senkinél sem volt :) . Talán ilyen új-újak lehetnek a T nullával vagy egyessel kezdődőek, passz...
    Egy aggályom van még és írtátok, hogy no para:
    "...a külföldön felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifacsomagban foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat négy havi számlázási ciklusonként vett átlagát..."

    Szóval négy havi átlag.
    Hiába rendelném meg most a kártyát vagy hordozás, 4 havi vagy bármennyi átlagban ezen semmi nem lesz, nem lesz hívásindítás és adat sem, a net csak az indulás előtt pár nappal lenne aktív, addig a kártya pihenne, nem lenne rajta semmilyen forgalom.

    Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

Új hozzászólás Aktív témák