Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    Sziasztok!

    Gondoltam kicsit tuningolom a jó öreg GTX460-at, mivel épp a pubg-vel próbálnék játszani de tuning beállítás után FurMark teszt indítását követően kb 5-10 perccel bejött a fekete képernyő. Gép zúg tovább, csak olyan, mintha a VGA lekapcsolt volna, a monitor is átmegy alvóállapotba. Kikapcsolom a gépet, újraindítom, fut szépen. Gyanús volt ez nekem, mivel úgy rémlett, hogy régen bírta a tempót a kicsike. Szóval gyári beállításokkal újrakezdtem a FurMark tesztet és ugyanúgy elfeketedett a képernyő.... Ötletek?
    Tudom, hogy régi kártya, de vízhűtéssel volt mindig használva. Tuningolva is csak a tesztek alatt volt. Szóval én arra tippelek, hogy a VGA driverrel lehet valami. Régen párszor előfordult, hogy böngészés közben kaptam egy hibaüzenetet: "a képernyőillesztőprogram leállt..." és az aero kikapcsolt a windowsban, stb. Azóta letöröltem az nVidia valamelyik programját, amit a driverrel együtt szokott feltenni (nem rémlik a neve), illetve böngészőt váltottam. Azóta nincs ilyen problémám. Jelenleg a 388.13-as verziót használom. Alapjáraton sem játék sem más közben nincs baj a VGA-val. Teszt közben a hőmérséklete max 60 fokra megy fel.
    Emlékszem régen valamelyk 29x.xx driver volt a legbiztosabb, de ha nem muszáj nem váltanék vissza, mert gondolom én, hogy a játékok meg jobban futnának az új driverrel.
    Minden segítséget megköszönök. :R

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák