Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    @fagy53:

    Én is így számolgattam. 270 W 75%-os hatásfokkal számítva (nem hiszem, hogy többet tudna a táp) az 202 W, és ennek egy része (kb 30-40W) nem is a 12V-os ágat terheli. Szerintem egyáltalán nem gáz.

    Igen, mindenképpen le fogom cserélni, a kérdés, hogy kibír-e még kb 1 hónapot így, de a fogyasztást látva megnyugodtam kicsit.

    Kipróbáltam F1 2010 alatt is, 220W-ot nem haladta meg a fogyasztás.

    @Dondom:
    A fenti tápügy miatt egyáltalán nem állt szándékomban húzni a karit, de Banderasz77 szerint 850 körül simán ment a GPU, a RAMot azt hiszem 1000-ig húzta, de nem akarta kicsutkázni, szóval szerintem még lehet benne tartalék. A hűtésével elégedett vagyok, a Sapphire X1950 Pro után nekem nagyon halknak tűnik, meg amúgysem vagyok annyira igényes a zajra, nyitott gépház mellett játszom, így sem gáz. A 150W-os hangfalszett úgyis elnyomja :D

    @Ko-ko82: Nyugi, feltettem ott is, de korábban már foglalkoztunk itt a témával, és szerintem másokat is érdekel, aki GTX 460-at vesz (konkrétan volt is olyan srác ha jól emlékszem pont ekkora táppal) hogy mekkora táp viszi el a kártyát.

    @Gbors: Nem szándékozom tuningolni a GPU-t, a proci meg a 3,2 GHz-es tuning helyett csak 2,56-on megy, így mértem a fentieket. Egyébként ha összeadjátok a táp oldalán szereplő értékeket, akkor 400 feletti szám jön ki, szóval a 360W terhelhetőség nem tűnik lehetetlennek. De pont azért kérdeztem meg nálam okosabbakat is a témában :DDD

    Engem egyedül a táp erejéhez viszonyítva kevésnek tűnő 12V-os ágak gázosak kicsit.

    Remélem kibír még egy hónapot, amíg veszek egy 200W-al többet tudó Chieftec nagytesót :D

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák